Skip to main content

Projekat za dobru upravu ,,Upravni spor u vezi sa javnim nabavkama''

Датум
Локација
Beograd
Аутор
Pravosudna akademija

Pravosudna akademija Republike Srbije je, u saradnji sa Nacionalnom alijansom za ekonomski razvoj (NALED), realizovala treću temu Projekta za unapređenje javnih nabavki/Projekta za dobru upravu. Naziv teme ovog dela projekta je glasio ,,Zaštita prava pred Republičkom komisijom za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki - upravni spor u vezi sa javnim nabavkama'', a obuka druge grupe sudija i sudijskih pomoćnika Upravnog suda iz Beograda i Novog Sada je realizovana u sudnici br.11 Apelacionog suda Republike Srbije u Beogradu.


Predstavnici NALED-a i Pravosudne akademije su se obratili prisutnima sa kratkim osvrtom na prethodne dve teme iz navedenog projekta. 


Predavači su i ovog puta bili Dr Dobrosav Milovanović profesor Upravnog prava na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu i Blaženka Stojanović konsultant u oblastima reforme javne uprave, a kao autori Praktikuma za primenu Zakona o javnim nabavkama (ZJN). 

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL