Skip to main content

Porodično pravo sa elementom inostranosti - Međunarodna pravna pomoć u građanskim stvarima

Датум
Локација
Kragujevac
Аутор
Pravosudna akademija

Pravosudna akademija u saradnji sa Misijom OEBS-a u Srbiji, dana 09.05.2024. godine u Kragujevcu je održala prvi od šest predviđenih seminara na temu Porodično pravo sa elementom inostranosti - Međunarodna pravna pomoć u građanskim stvarima.

Predavači na ovim ovi seminarima su prof dr Slavko Đorđević, redovni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, Snežana Andrejević i Ljubica Milutinović sudije Vrhovnog Kasacionog suda u penziji i stalni predavači Pravosudne Akademija.

Naredne obuke su predviđene sledećih datuma:

  • 10. Maja u Nišu,
  • 30. Maja u Novom Sadu,
  • 31. Maja u Subotici,
  • 10. Juna u Novom Pazaru i
  • 21. Juna u Beogradu.

 

Zainteresovane sudije, za obuku se mogu se prijaviti putem LMS platforme Pravosudne Akademije.

Galerija fotografija sa obuke u Kragujevcu "Porodično pravo sa elementom inostranosti - Međunarodna pravna pomoć u građanskim stvarima"

O nama

Vizija

Nezavisno, nepristrasno, profesionalno, efikasno i odgovorno pravosuđe.

Misija

Stvaranje uslova za razvoj stučnosti nosilaca pravosudnih funkcija kroz uspostavljene jasne, merljive i objektivne kriterijume za izbor i napredovanje i njihovu obuku i usavršavanje, u skladu sa osnovnim vrednostima i principima na kojima se zasniva pravosudni sistem.

Cilj

Izrada i sprovođenje programa obuke za nosioce pravosudnih funkcija i zaposlenih u pravosuđu, radi sticanja novih i unapređenja stečenih znanja, posebnih sposobnosti i veština, kao doprinos jačanju profesionalnog i odgovornog pravosudnog sistema.

Kontakt

Comodo SSL