Skip to main content

17. јуна, одржана је прва од четири обуке намењених полазницима Правосудне академије на тему „Управни поступак и Управни спор“

Датум
Локација
Београд
Аутор
Правосудна академија

Правосудна академија у сарадњи са мисијом ОЕБС-а у Републици Србији, дана 17.06. 2024 године, организовала је прву од укупно четири предвиђених обуке на тему „Управни поступак и Управни спор“, намењених полазницима почетне обуке Правосудне академије.

Предаваци на овом семинару били су:

  • Зураб Саникидзе - шеф одељења владавине права при Мисији ОЕБС-а у Републици Србији,
  • Добросав Миловановић, редовни професор Правног факултета Универзитета у Београду
  • Радојка Маринковић, судија Управног суда и председница Управног суда
Галерија фотографија са прве од четири обуке намењених полазницима Правосудне академије на тему „Управни поступак и Управни спор“

О нама

Визија

Независно, непристрaсно, професионално, ефикасно и одговорно правосуђе.

Мисија

Стварање услова за развој стучности носилаца правосудних функција кроз успостављене јасне, мерљиве и објективне критеријуме за избор и напредовање и њихову обуку и усавршавање, у складу са основним вредностима и принципима на којима се заснива правосудни систем.

Циљ

Израда и спровођење програма обуке за носиоце правосудних функција и запослених у правосуђу, ради стицања нових и унапређења стечених знања, посебних способности и вештина, као допринос јачању професионалног и одговорног правосудног система.

Контакт

Comodo SSL