<

Објављени датуми полагања и листе са подацима кандидата који су се пријавили на Јавни конкурс за попуњавање радних места СУДИЈСКИХ И ТУЖИЛАЧКИХ приправника

Аутор: Правосудна академија
Локација: Београд

Правосудна академија je 15. марта 2023. године објавила ДАТУМЕ и КОНАЧНЕ ЛИСТЕ кандидата по градовима, који су конкурисали на ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ РАДНИХ МЕСТА ТУЖИЛАЧКИХ ПРИПРАВНИКА и ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ РАДНИХ МЕСТА СУДИЈСКИХ ПРИПРАВНИКА, оглашених у „Службеном гласнику РС”, 124/22 од 10. новембра 2022. године.

Кандидати који су конкурисали за радно место „тужилачки приправник“, испит ће полагати дана 04. априла 2023. године у 11:00 часова.

Коначне листе, по местима полагања, кандидати могу погледати у наставку. 

 

Кандидати који су конкурисали за радно место „судијски приправник“, испит ће полагати дана 11. априла 2023. године у 13:00 часова.

Коначне листе, по местима полагања, кандидати могу погледати у наставку. 

Листе су сортиране према одабраном месту полагања, а редослед наведених судова и тужилаштава по кандидату, не одражава никакав приоритет.

Прецизно дефинисано МЕСТО  полагања испита и за тужилачке и за судијске приправнике, биће објављено НАКНАДНО.

  • Кандидати су дужни да, ради утврђивања идентитета, буду испред просторије у којој се полаже испит, најмање 30 минута пре почетка одржавања испита.
  • Кандидати су дужни да са собом понесу јавну исправу са фотографијом, ради утврђивања идентитета. Након извршене идентификације, кандидат добија идентификациони образац.
  • Кандидати ће о свему бити детаљно обавештени електронском поштом. На сваку примљену електронску пошту, кандидат је дужан да одговори у што је могуће краћем року.
      1. За тужилачке приправнике: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
      2. За судијске приправнике: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ДАЉЕМ ТОКУ испита пратите на СТРАНАМА САЈТА ПОСВЕЋЕНИМ ОВОМ ИСПИТУ:

Напомена:

Прецизно дефинисано место поплагања испита за тужилачке и судијске приправнике, биће накнадно објављено, у оквиру ове вести.

<