<

Објављене контролне листе са подацима кандидата који су се пријавили на Јавни конкурс за попуњавање радних места ТУЖИЛАЧКИХ и СУДИЈСКИХ приправника

Аутор: Правосудна академија
Локација: Београд

Правосудна академија je 4. марта 2023. године објавила листе за контролу података кандидата који су конкурисали на ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ РАДНИХ МЕСТА ТУЖИЛАЧКИХ ПРИПРАВНИКА и ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ РАДНИХ МЕСТА СУДИЈСКИХ ПРИПРАВНИКА, Оглашених у „Службеном гласнику РС”, 124/22 од 10. новембра 2022. године.

Након прикупљања, обраде и корекције свих података које су кандидати пријавом на конкурс  оставили у тужилаштвима и судовима приликом аплицирања на конкурсе које је огласило Министарство правде, објављене су листе дана 04. марта 2023. године.

Кандидате молимо да пажљиво погледају листе, креиране по исказаним жељама о месту полагања испита.

Кандидат треба да пронађе своје име, средње име и презиме, одабрано место полагања испита и списак судова и тужилаштава у којима је конкурисао, и у којима су пријаве прихваћене од стране конкурсних комисија, те да провери све наведене податке о себи који су објављени као јавно доступни.

Уколико кандидат уочи ма какву мањкавост, молимо Вас, да нас о томе најхитније обавестите позивом на следеће бројеве телефона: 064 869 02 99, 064 869 02 98 или путем електронске поште, на адресе:

  1. За тужилачке приправнике: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  2. За судијске приправнике: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Ово је неопходно, како бисмо били сигурни да су подаци унети у базу података Правосудне академије валидни, те да можемо заказати испите.

Листе су сортиране према одабраном месту полагања, а редослед наведених судова и тужилаштава по кандидату, не одражава никакав приоритет.

СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ДАЉЕМ ТОКУ испита пратите на СТРАНАМА САЈТА ПОСВЕЋЕНИМ ОВОМ ИСПИТУ:

Напомена:

Прецизно дефинисан датум, време и место поплагања испита за тужилачке и судијске приправнике, биће објављен након верификације података.

Верификацију података завршавамо у среду, 08. марта 2023. године у 15:00 сати

<