<

Најава: отварање инфо службе за подршку медијацији у оквиру Привредног суда у Београду

Аутор: Министарство правде
Локација: Београд

Министарка правде Нела Кубуровић присуствоваће сутра, 11. октобра 2018. године, отварању Инфо службе за подршку алтернативним начинима решавања спорова у оквиру Привредног суда у Београду. Отварање ће бити организовано у згради Привредног суда у Београду, Масарикова 2, са почетком у 12 часова.


 

                                                                                             

Имајући у виду чињеницу да је медијација у великом броју случајева ефикаснији начин решавања спорова од парничног поступка, Министарство правде и Привредни апелациони суд подржавају оснивање Инфо службе ради промовисања медијације у привредним споровима.

Оснивање и рад Инфо службе за подршку алтернативним начинима решавања спорова Привредног суда у Београду подржава и Међународна финансијска корпорација, чланица Групације Светске банке, у сарадњи са швајцарским Државним секретаријатом за економске послове („SECO“), у оквиру Пројекта за решавање проблема задужења и престанка пословања у региону Западног Балкана.

Уколико сте заинтересовани да испратите догађај молимо да акредитације (име, презиме и број личне карте) доставите на електронску адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до четвртка, 11. октобра до 9 часова.

<