<

Злоупотреба фондова Европске уније

Аутор: Правосудна академија
Локација: Београд

У оквиру пројекта „Реформа јавних финансија – Агенда 2030“ у сарадњи Правосудне академије, Министарства финансија Републике Србије и Немачке развојне сарадње који спроводи ГИЗ у београдском „Аероклубу“ одржан је четврти и тиме и последњи округли сто на тему злоупотребе фондова Европске уније.

 
 
Злоупотреба фондова Европске уније - Извор: Правосудна академија 

Округли сто су отворили Сајмон Блум менаџер пројекта „Реформа јавних финансија – Агенда 2030“ и директор Правосудне академије Ненад Вујић.

Учешће у округлом столу узели су судије Апелационих судова и судије и јавни тужиоци свих посебних одељења за сузбијање корупције и Тужилаштва за организовани криминал, службеници Управе криминалистичке полиције – Службе за борбу против организованог криминала и Одељења за борбу против корупције као и службеници Министарства финансија.

Предавачи на семинару били су :

  • Заменик Републичког јавног тужиоца Миљко Радисављевић;
  • Јелена Седлачек, руководилац Одељења за сузбијање неправилности и превара у поступању са средствима ЕУ (АФКОС) – Министарство финансија;
  • Милан Пејчић, потпуковник полиције, Шеф Одсека за координацију и планирање, Одељење за борбу против корупције у Управи криминалистиче полиције Министарства унутрашњих послова;
  • Мирјана Илић, заменик Тужиоца за организовани Криминал; и
  • Тања Исаиловић, заменик Вишег јавног тужиоца у Нишу из Посебног одељења за сузбијање корупције.

<