<

Конференција ”Примена Закона о оргaнизацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, тероризма и корупције“

Аутор: Правосудна академија
Локација: Београд

Директор Правосудне академије Ненад Вујић присуствовао је у Палати Србија, 26. септембра 2018. године конференцији на тему ”Примена Закона о оргaнизацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, тероризма и корупције“.

                                                                                             

Галерија фотографија са конференције у Палати Србије.

Извор: Правосудна академија

         

Чланови специјализованих одељења за сузбијање корупције; заменици јавних тужилаца, судије и полицијски службеници, службеници за везу, као и представници осталих државних ограна који учествују у репресији корупције су овом приликом, у складу са новим Законом, разговарали о успостављању специјализованих одељења за сузбијање корупције, проблемима у пракси који се односе на истраге, управљању и механизмима сарадње.

На скупу су се обратили и министарка правде Нела Кубуровић, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, председник Врховног касационог суда и Високог савета судства Драгомир Милојевић, републички јавни тужилац Загорка Доловац, шеф Делегације Европске уније у Републици Србији Њ.Е. Сем Фабрици и директор Правосудне академије Ненад Вујић.

Конференција је организована у сарадњи са пројектом „Превенција и борба против корупције“ (ИПА 2013) који је финансиран из претприступних фондова ЕУ и Правосудном академијом.

Више о теми на: 

http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/za-sedam-meseci-142-presude-za-korupciju_952975.html

<