<

Зум састанак на тему презентације приручника ”Примена алтернативних санкција у правном систему Републике Србије“

Аутор: Правосудна академија
Локација: Нови Сад

Правосудна академија и ЦИЛЦ -НИЗОЗЕМСKА- донатор МАТРА су дана 17.02.2021. године организовали Зум састанак на тему презентације приручникa за обуку ”Примена алтернативних санкција у правном систему Републике Србије“ чији су аутори: Ивана Миловановић, Олга Тешовић и Бен Зенгеринк.


Зум састанак на тему презентације приручника ”Примена алтернативних санкција у правном систему Републике Србије“ - Извор: Правосудна академија


Зум састанку су присуствовали: Ева Ерен руководилац пројекта ЦИЛЦ.НЛ, Емилy Ванрхенен (Хелисиншки одбор НЛ), Марија Петровић сарадник на пројекту у Републици Србији и Љуба Слијепчевић (Правосудна Академија).

Зум презентацији Приручника ће присуствовати судије Основног суда у Новом Саду и ЗОЈТ у Новом Саду који су прошли обуку за тренере у организацији Правосудне академије и ЦИЛЦ-а -НИЗОЗЕМСKА- донатор МАТРА дана 9.7.2019. године, а Ева Ерен ће након договора са приређивачима Приручника обавестити Правосудну академију о дану одржавања Зум презентације како бисмо могли да упутимо судијама и ЗОЈТ позив на њихов лични имејл да присуствују презентацији.

<