<

ЦЕПОЛ (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) - вебинар на тему "Финансијске истраге које имају за циљ спречавање финансирања тероризма"

Аутор: Министартво унутрашњих послова
Локација: Београд

Центар за полицијску обуку, Сектора за људске ресурсе Министарства унутрашњих послова, примио је од ЦЕПОЛ-а (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) позив за учешће представника органа за спровођење закона на онлајн вебинару.

 

Центар за полицијску обуку, Сектора за људске ресурсе Министарства унутрашњих послова, примио је од ЦЕПОЛ-а (ЕУ агенције за обуку органа за спровођење закона) позив за учешће представника органа за спровођење закона на онлајн вебинару, на тему

"Финансијске истраге које имају за циљ спречавање финансирања тероризма"

Вебинар ће бити одржан на енглеском језику, (са преводом на српски језик) дана 06. јуна 2019. године, са почетком у 10.00 часова.

Циљна група су полицијски службеници, тужиоци, судије и представници Управе за спречавање прања новца који имају искуство у спровођењу финансијских истрага, кривичном гоњењу и суђењу у случајевима финансирања тероризма и прања новца, као и сви остали који су заинтересовани за наведену тему.

Вебинар представља усмено излагање стручњака из одређене области које се емитује уживо путем интернета, а које у просеку траје између 60 и 120 минута.

За присуствовање вебинару потребан је рачунар/таблет/мобилни телефон са интернет конекцијом, као и звучници или слушалице. 

Оригинални позив на семинар у ПДФ формату

Потребно је да заинтересовани кандидати попуне пријаву за учешће на вебинару, a након тога се региструју путем ЦЕПОЛ-овог линка који ће добити као повратну информацију. У форми пријаве за учешће на вебинару наведена је обавеза сачињавања и слања извештаја, као и обавеза извештавања контакт особе у случају да пријављени кандидат не учествује на вебинару, али се те обавезе односе на запослене у Министарству унутрашњих послова.

 

<