<

Objavljeni datumi polaganja i liste sa podacima kandidata koji su se prijavili na Javni konkurs za popunjavanje radnih mesta SUDIJSKIH I TUŽILAČKIH pripravnika

Autor: Pravosudna akademija
Lokacija: Beograd

Pravosudna akademija je 15. marta 2023. godine objavila DATUME i KONAČNE LISTE kandidata po gradovima, koji su konkurisali na JAVNI KONKURS ZA POPUNjAVANjE RADNIH MESTA TUŽILAČKIH PRIPRAVNIKA i JAVNI KONKURS ZA POPUNjAVANjE RADNIH MESTA SUDIJSKIH PRIPRAVNIKA, oglašenih u „Službenom glasniku RS”, 124/22 od 10. novembra 2022. godine.

Kandidati koji su konkurisali za radno mesto „tužilački pripravnik“, ispit će polagati dana 04. aprila 2023. godine u 11:00 časova.

Konačne liste, po mestima polaganja, kandidati mogu pogledati u nastavku. 

 

Kandidati koji su konkurisali za radno mesto „sudijski pripravnik“, ispit će polagati dana 11. aprila 2023. godine u 13:00 časova.

Konačne liste, po mestima polaganja, kandidati mogu pogledati u nastavku. 

Liste su sortirane prema odabranom mestu polaganja, a redosled navedenih sudova i tužilaštava po kandidatu, ne odražava nikakav prioritet.

Precizno definisano MESTO  polaganja ispita i za tužilačke i za sudijske pripravnike, biće objavljeno NAKNADNO.

  • Kandidati su dužni da, radi utvrđivanja identiteta, budu ispred prostorije u kojoj se polaže ispit, najmanje 30 minuta pre početka održavanja ispita.
  • Kandidati su dužni da sa sobom ponesu javnu ispravu sa fotografijom, radi utvrđivanja identiteta. Nakon izvršene identifikacije, kandidat dobija identifikacioni obrazac.
  • Kandidati će o svemu biti detaljno obavešteni elektronskom poštom. Na svaku primljenu elektronsku poštu, kandidat je dužan da odgovori u što je moguće kraćem roku.
      1. Za tužilačke pripravnike: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
      2. Za sudijske pripravnike: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

SVE INFORMACIJE O DALjEM TOKU ispita pratite na STRANAMA SAJTA POSVEĆENIM OVOM ISPITU:

Napomena:

Precizno definisano mesto poplaganja ispita za tužilačke i sudijske pripravnike, biće naknadno objavljeno, u okviru ove vesti.

<