<

Objavljene kontrolne liste sa podacima kandidata koji su se prijavili na Javni konkurs za popunjavanje radnih mesta TUŽILAČKIH i SUDIJSKIH pripravnika

Autor: Pravosudna akademija
Lokacija: Beograd

Pravosudna akademija je 4. marta 2023. godine objavila liste za kontrolu podataka kandidata koji su konkurisali na JAVNI KONKURS ZA POPUNjAVANjE RADNIH MESTA TUŽILAČKIH PRIPRAVNIKA i JAVNI KONKURS ZA POPUNjAVANjE RADNIH MESTA SUDIJSKIH PRIPRAVNIKA, Oglašenih u „Službenom glasniku RS”, 124/22 od 10. novembra 2022. godine.

Nakon prikupljanja, obrade i korekcije svih podataka koje su kandidati prijavom na konkurs  ostavili u tužilaštvima i sudovima prilikom apliciranja na konkurse koje je oglasilo Ministarstvo pravde, objavljene su liste dana 04. marta 2023. godine.

Kandidate molimo da pažljivo pogledaju liste, kreirane po iskazanim željama o mestu polaganja ispita.

Kandidat treba da pronađe svoje ime, srednje ime i prezime, odabrano mesto polaganja ispita i spisak sudova i tužilaštava u kojima je konkurisao, i u kojima su prijave prihvaćene od strane konkursnih komisija, te da proveri sve navedene podatke o sebi koji su objavljeni kao javno dostupni.

Ukoliko kandidat uoči ma kakvu manjkavost, molimo Vas, da nas o tome najhitnije obavestite pozivom na sledeće brojeve telefona: 064 869 02 99, 064 869 02 98 ili putem elektronske pošte, na adrese:

  1. Za tužilačke pripravnike: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  2. Za sudijske pripravnike: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Ovo je neophodno, kako bismo bili sigurni da su podaci uneti u bazu podataka Pravosudne akademije validni, te da možemo zakazati ispite.

Liste su sortirane prema odabranom mestu polaganja, a redosled navedenih sudova i tužilaštava po kandidatu, ne odražava nikakav prioritet.

SVE INFORMACIJE O DALjEM TOKU ispita pratite na STRANAMA SAJTA POSVEĆENIM OVOM ISPITU::

Napomena:

Precizno definisan datum, vreme i mesto poplaganja ispita za tužilačke i sudijske pripravnike, biće objavljen nakon verifikacije podataka.

Verifikaciju podataka završavamo u sredu, 08. marta 2023. godine u 15:00 sati

<